IKLAN JAWATAN KOSONG.

JAWATAN KOSONG

Pihak Maahad Tahfiz Al Quran Wal Imamah (MATQI). Memaklumkan bahawa terdapat dua kekosongan jawatan sebagai guru tahfiz. Dan kekosongan jawatan diperlukan untuk diisi segera.


Jawatan: GURU TAHFIZ (Lelaki)
Kelulusan: Syahadah Tahfiz atau Diploma Tahfiz atau yang setaraf dengannya.


Bagi yang berminat dan berkelayakan. Sila hubungi Mudir MATQI - Ustaz Sapidin Amran. 012 - 2776404Terdapat 1 kekosongan jawatan sebagai kerani.
1 - Jawatan kosong (1 - untuk wanita sahaja)
2 - Berkemahiran menggunakan Excel, Word, Photoshop dan lain - lain.
3 - Mengetahui asas perakaunan.Pihak MATQI memerlukan seorang pembantu kedai dikilang roti milik MATQI.

1 - Jawatan kosong: 1 (wanita berusia 30 tahun dan keatas).
2 - Keutamaan diberikan kepada individu yang menetap di Shah Alam. Kedai kami beroperasi di Seksyen 23, Shah Alam.

SUMBANGAN. DERMA. INFAK. ZAKAT

Bagi Tuan - tuan dan Puan - puan yang berhajat untuk membuat sumbangan terus ke dalam AKAUN MAAHAD. Nombor akaun MAAHAD ialah. Akaun Maybank - 562272901703 Untuk sebarang urusan atau pertanyaan, sila emel ke alamat - 1 - matqi3@gmail.com atau 2 - sapidin.amran@gmail.com

Saturday, February 27, 2010

Wawancara - Apa Khabar Selangor ? TV Selangor


# Kelihatan didalam set penerbitan TV Selangor. Dari kiri - Saudara Muhammad Fakhrurrazi Bin Mohamad Feroz (Penuntut tahun dua MATQI), Al Fadhil Ustaz Azrul Hakim, Al Fadhil Ustaz Sapidin Amran (Mudir MATQI) dan pengacara dan juga moderator rancangan.


Pihak Maahad Tahfiz Al Quran Wal Imamah - MATQI. Merakamkan ucapan TERIMA KASIH yang tidak terhingga kepada pihak TV Selangor. Kerana memberikan peluang keemasan kepada MATQI untuk menyampaikan seruan dakwah disamping memberikan kesempatan untuk pihak pentadbir MATQI membuat rayuan bagi membangunkan MATQI.


Bertempat di sebuah bangunan perniagaan. Tiga orang dari MATQI telah diberikan peluang dan kesempatan untuk menjadi tetamu dalam program bual bicara - Apa Khabar Selangor? Terbitan TV Selangor.


Mereka yang diberikan kesempatan itu ialah - Mudir MATQI, iaitu Al Fadhil Ustaz Sapidin Amran, Pentadbir dan Ahli Lembaga Pengarah MATQI, iaitu Al Fadhil Ustaz Azrul Hakim Suradi dan salah seorang penuntut MATQI, iaitu Saudara Muhammad Fakhrurrazi Bin Mohamad Feroz.


Wawancara yang diadakan akan disiarkan dalam rancangan - Apa Khabar Selangor ? Terbitan TV Selangor.

No comments:

Post a Comment