IKLAN JAWATAN KOSONG.

JAWATAN KOSONG

Pihak Maahad Tahfiz Al Quran Wal Imamah (MATQI). Memaklumkan bahawa terdapat dua kekosongan jawatan sebagai guru tahfiz. Dan kekosongan jawatan diperlukan untuk diisi segera.


Jawatan: GURU TAHFIZ (Lelaki)
Kelulusan: Syahadah Tahfiz atau Diploma Tahfiz atau yang setaraf dengannya.


Bagi yang berminat dan berkelayakan. Sila hubungi Mudir MATQI - Ustaz Sapidin Amran. 012 - 2776404Terdapat 1 kekosongan jawatan sebagai kerani.
1 - Jawatan kosong (1 - untuk wanita sahaja)
2 - Berkemahiran menggunakan Excel, Word, Photoshop dan lain - lain.
3 - Mengetahui asas perakaunan.Pihak MATQI memerlukan seorang pembantu kedai dikilang roti milik MATQI.

1 - Jawatan kosong: 1 (wanita berusia 30 tahun dan keatas).
2 - Keutamaan diberikan kepada individu yang menetap di Shah Alam. Kedai kami beroperasi di Seksyen 23, Shah Alam.

SUMBANGAN. DERMA. INFAK. ZAKAT

Bagi Tuan - tuan dan Puan - puan yang berhajat untuk membuat sumbangan terus ke dalam AKAUN MAAHAD. Nombor akaun MAAHAD ialah. Akaun Maybank - 562272901703 Untuk sebarang urusan atau pertanyaan, sila emel ke alamat - 1 - matqi3@gmail.com atau 2 - sapidin.amran@gmail.com

Tuesday, February 16, 2010

Sumber pendapatan.


Maahad Tahfiz Al Quran Wal Imamah - (MATQI). Berusaha mencari dana dalam pelbagai bentuk. Dan, antara sumber pendapatan MATQI ialah dengan menjual produk muslim, yang berkonsepkan HALALAN TOYYIBAH.


Dua produk utama MATQI ialah ROTI dan AIR PENAWAR. Dengan membawa kepasaran tempatan, roti yang diberikan nama - ROTI TAHFEEZ. Kini semakin mendapat perhatian umat Islam. ROTI TAHFEEZ, diadun dan diproses serta dibungkus oleh pekerja MATQI.


Kedua - dua produk utama MATQI boleh diperolehi melalui tenaga utama MATQI yang berceramah dimerata tempat. Mereka ialah - Al Fadhil Ustaz Sapidin Amran, selaku Mudir MATQI, Al Ustaz Azrul Hakim Suradi dan Ustaz Syamsuda.


Bagi kaum muslimin yang berhajat untuk mendapatkan bekalan roti dalam kuantiti yang besar. Maka anda boleh menghubungi ketiga - tiga nama diatas. Ataupun mengirimkan emel ke alamat seperti yang tertera diatas.

No comments:

Post a Comment