IKLAN JAWATAN KOSONG.

JAWATAN KOSONG

Pihak Maahad Tahfiz Al Quran Wal Imamah (MATQI). Memaklumkan bahawa terdapat dua kekosongan jawatan sebagai guru tahfiz. Dan kekosongan jawatan diperlukan untuk diisi segera.


Jawatan: GURU TAHFIZ (Lelaki)
Kelulusan: Syahadah Tahfiz atau Diploma Tahfiz atau yang setaraf dengannya.


Bagi yang berminat dan berkelayakan. Sila hubungi Mudir MATQI - Ustaz Sapidin Amran. 012 - 2776404Terdapat 1 kekosongan jawatan sebagai kerani.
1 - Jawatan kosong (1 - untuk wanita sahaja)
2 - Berkemahiran menggunakan Excel, Word, Photoshop dan lain - lain.
3 - Mengetahui asas perakaunan.Pihak MATQI memerlukan seorang pembantu kedai dikilang roti milik MATQI.

1 - Jawatan kosong: 1 (wanita berusia 30 tahun dan keatas).
2 - Keutamaan diberikan kepada individu yang menetap di Shah Alam. Kedai kami beroperasi di Seksyen 23, Shah Alam.

SUMBANGAN. DERMA. INFAK. ZAKAT

Bagi Tuan - tuan dan Puan - puan yang berhajat untuk membuat sumbangan terus ke dalam AKAUN MAAHAD. Nombor akaun MAAHAD ialah. Akaun Maybank - 562272901703 Untuk sebarang urusan atau pertanyaan, sila emel ke alamat - 1 - matqi3@gmail.com atau 2 - sapidin.amran@gmail.com

Wednesday, January 6, 2010

SESSI KEMASUKAN PELAJAR BARU (MATQI)

Sessi taklimat.


Pada 4hb Januari yang lalu, telah berlangsung sessi taklimat oleh pihak Pentadbir Maahad Tahfiz Al Quran Wal Imamah (MATQI).Sessi ini dijalankan bersempena dengan kemasukan pelajar- pelajar baru. Dan majlis ramah mesra antara para pelajar, ibubapa dan pihak MATQI.# Gambar foto menunjukkan Mudir Maahad Tahfiz Al Quran Wal Imamah (MATQI), iaitu Al Fadhil Ustaz Sapidin Amran, sedang memberikan taklimat khas kepada para ibubapa.Pelbagai persoalan telah dilontarkan oleh para ibubapa pelajar kepada pihak pentadbir MATQI. Alhamdulillah, para ibubapa telah mendapat penerangan yang jelas berhubung dengan perkembangan dan perjalanan serta hala tuju, misi dan visi MATQI.Doakanlah kejayaan buat para pelajar ini. Kerana mereka adalah pemimpin masa depan dalam memperjuangkan agama, bangsa dan negara. AMIN.

No comments:

Post a Comment