IKLAN JAWATAN KOSONG.

JAWATAN KOSONG

Pihak Maahad Tahfiz Al Quran Wal Imamah (MATQI). Memaklumkan bahawa terdapat dua kekosongan jawatan sebagai guru tahfiz. Dan kekosongan jawatan diperlukan untuk diisi segera.


Jawatan: GURU TAHFIZ (Lelaki)
Kelulusan: Syahadah Tahfiz atau Diploma Tahfiz atau yang setaraf dengannya.


Bagi yang berminat dan berkelayakan. Sila hubungi Mudir MATQI - Ustaz Sapidin Amran. 012 - 2776404Terdapat 1 kekosongan jawatan sebagai kerani.
1 - Jawatan kosong (1 - untuk wanita sahaja)
2 - Berkemahiran menggunakan Excel, Word, Photoshop dan lain - lain.
3 - Mengetahui asas perakaunan.Pihak MATQI memerlukan seorang pembantu kedai dikilang roti milik MATQI.

1 - Jawatan kosong: 1 (wanita berusia 30 tahun dan keatas).
2 - Keutamaan diberikan kepada individu yang menetap di Shah Alam. Kedai kami beroperasi di Seksyen 23, Shah Alam.

SUMBANGAN. DERMA. INFAK. ZAKAT

Bagi Tuan - tuan dan Puan - puan yang berhajat untuk membuat sumbangan terus ke dalam AKAUN MAAHAD. Nombor akaun MAAHAD ialah. Akaun Maybank - 562272901703 Untuk sebarang urusan atau pertanyaan, sila emel ke alamat - 1 - matqi3@gmail.com atau 2 - sapidin.amran@gmail.com

Wednesday, January 27, 2010

Lawatan Ke Kilang GARDENIA


Baru - baru ini, pihak MATQI telah membawa para pelajar tahfiz mengadakan lawatan sambil belajar ke kilang membuat roti yang terkenal iaitu - GARDENIA.

Para pelajar telah didedahkan dengan cara - cara membuat roti serta sejarah dan perjalanan kilang - kilang GARDENIA seluruh negara dalam sessi taklimat yang diadakan.


Pendedahan yang diterima oleh pelajar membuatkan mereka begitu teruja dengan teknik pembuatan roti yang menggunakan teknologi industri terkini yang serba canggih.

"Selama ini kita hanya tahu makan roti ... tetapi hari ini kita tahu bagaimana roti dibuat dari mula hingga kepada proses penghantaran." Begitulah komen salah seorang peserta.

Dikesempatan ini pihak MATQI merakamkan ucapan TERIMA KASIH atas layanan mesra dan segala kerjasama yang telah diberikan oleh pihak pengurusan GARDENIA.

No comments:

Post a Comment