IKLAN JAWATAN KOSONG.

JAWATAN KOSONG

Pihak Maahad Tahfiz Al Quran Wal Imamah (MATQI). Memaklumkan bahawa terdapat dua kekosongan jawatan sebagai guru tahfiz. Dan kekosongan jawatan diperlukan untuk diisi segera.


Jawatan: GURU TAHFIZ (Lelaki)
Kelulusan: Syahadah Tahfiz atau Diploma Tahfiz atau yang setaraf dengannya.


Bagi yang berminat dan berkelayakan. Sila hubungi Mudir MATQI - Ustaz Sapidin Amran. 012 - 2776404Terdapat 1 kekosongan jawatan sebagai kerani.
1 - Jawatan kosong (1 - untuk wanita sahaja)
2 - Berkemahiran menggunakan Excel, Word, Photoshop dan lain - lain.
3 - Mengetahui asas perakaunan.Pihak MATQI memerlukan seorang pembantu kedai dikilang roti milik MATQI.

1 - Jawatan kosong: 1 (wanita berusia 30 tahun dan keatas).
2 - Keutamaan diberikan kepada individu yang menetap di Shah Alam. Kedai kami beroperasi di Seksyen 23, Shah Alam.

SUMBANGAN. DERMA. INFAK. ZAKAT

Bagi Tuan - tuan dan Puan - puan yang berhajat untuk membuat sumbangan terus ke dalam AKAUN MAAHAD. Nombor akaun MAAHAD ialah. Akaun Maybank - 562272901703 Untuk sebarang urusan atau pertanyaan, sila emel ke alamat - 1 - matqi3@gmail.com atau 2 - sapidin.amran@gmail.com

Sunday, January 31, 2010

ROTI TAHFEEZ

Ucapan syukur dipanjatkan kehadrat Allah S.W.T, atas limpah kurnia NYA. Sehingga kini, setelah 2 tahun pihak MATQI berusaha menghasilkan dan mengedar produk roti buatan sendiri. Kini, produk roti kami telah mula dikenali ramai.
ROTI TAHFEEZ. Itulah nama roti kami yang dihasilkan sendiri. Itulah produk yang kami mampu usahakan sebagai sumber pendapatan utama Maahad Tahfiz Al Quran Wal Imamah (MATQI).


Setakat ini, kami telah berusaha mempelbagaikan bentuk dan citarasa roti mengikut kehendak pasaran. Dan Alhamdulillah, dari kajian dan pemantauan kami didapati terdapat 3 jenis roti yang menjadi kegemaran dan sebutan ramai iaitu:


1 - ROTI PANDAN BERKISMIS.

2 - ROTI BERPERISA KEJU (Cheese)

3 - ROTI BERINTI KACANG.

Buat penggemar roti yang tinggal di sekitar Shah Alam. Anda boleh mendapatkan bekalan roti kami - ROTI TAHFEEZ, di Seksyen 23, Shah Alam. Dimana, kilang membuat roti kami terletak dibahagian bawah (Ground Floor), dibangunan yang sama dengan pusat Tahfiz - MATQI.


Buat makluman kepada semua pengunjung blog ini. Anda boleh mendapatkan ROTI TAHFEEZ ini dalam setiap program yang dihadiri oleh Al Fadhil Ustaz Sapidin Amran atau Ustaz Azrul Hakim.


TERIMA KASIH atas SOKONGAN yang telah diberikan dalam usaha untuk menjana ekonomi ummah.

1 comment:

  1. sedap dan lembut walaupun dah simpan dlam peti sejuk....cadang nak agen jual..boleh ke??

    ReplyDelete